Home Daily Debuut kinderboek Maryam Azdad ‘’Ik kan het!’’

DEBUUT KINDERBOEK

MARYAM AZDAD “IK KAN HET!’’

EEN AVONTUUR VOL INTERNE KRACHT EN AFFIRMATIES, WAARBIJ HET KINDEREN AANMOEDIGT OM VOL TE HOUDEN EN IN ZICHZELF TE GELOVEN, ZELFS WANNEER ZE GECONFRONTEERD WORDEN MET ENORME UITDAGINGEN

VOOR LEEFTIJDEN 3 – 7 JAAR
Verwachte levering: Nov/Dec

WHAT’S INSIDE
Maak kennis met Noor en Niya, twee zusjes die keer op keer voor uitdagingen staan waarbij ze de neiging hebben op te geven. Noor staat op het punt om haar zwemdiploma te halen, terwijl Niya worstelt met het bouwen van een complexe blokkentoren.

Hoe kunnen ze hun zelfvertrouwen behouden en leren dat ze het wél kunnen?

In ‘Ik Kan Het!’ ontdekt Noor een speciaal trucje en samen met haar zusje Niya onthullen ze hun innerlijke kracht. Dit inspirerende verhaal leert kinderen niet alleen door te zetten, maar ook in zichzelf te geloven, zelfs als de uitdagingen groot lijken. Doe mee met Noor en Niya op hun avontuur en ontdek hoe jij ook jouw eigen kracht kunt vinden!

Gerelateerde berichten