Home Daily Nederlands eerste Islamitische museum opent deuren in futuristische stijl.

Nederlands eerste Islamitische museum

Nederlands eerste Islamitische museum opent deuren in futuristische stijl.

The Halal Village heeft een kijkje mogen nemen bij het Islam Experience Center in Rotterdam.

Een museum vol digitale verrassingen. IXC wil op een laagdrempelige manier informatie over de Islam verspreiden, misverstanden wegnemen en empathie in de bredere samenleving bevorderen. Het centrum maakt gebruik van technologieën zoals virtual reality, augmented reality, 8D-audio en hologrammen om de bezoekers een meeslepende ervaring te bieden. En die meeslepende ervaring hebben wij als THV team zeker gehad. 

Zowel voor jongeren als voor ouderen, voor moslims en voor niet-moslims, voor studenten en nieuwsgierige individuen maar vooral ook voor families. Iedereen is welkom,”aldus een woordvoerder van het IXC

Welkom bij Islam Experience Centre

Gerelateerde berichten