Home Daily FitFamily

Asalamoe alaikoem beste lezer,

FitFamily

Leuk dat je er bent op de website van the halal village en je weg hebt gevonden naar mijn blog. Of beter gezegd, onze blog. Het is namelijk een gezamenlijke blog die ik samen met mijn wederhelft zal schrijven.

#aftrap

Wij zijn als team gevraagd om onze expertise en ervaring te delen. In het dagelijkse leven zijn we al eeuwen (zo voelt dat soms) partners, als in man en vrouw met een aantal kinderen (vier om precies te zijn). Daarnaast hebben we jarenlang een sportorganisatie gerund wat we nog steeds doen maar op een andere manier.

Het idee kan nu ontstaan dat ik zo een super healthy freak ben. Dat niks anders doet dan heel de dag in een sportpakkie de trappen op en af rent, groene smoothies in de hand en het liefst ontbijt met een rauwe aardappel. Niks is minder waar. Dat beeld is echter wel erg toepasselijk op mijn man, al eet hij geen rauwe aardappel (iets met teveel koolhydraten) maar een zoete aardappel gaat er wel zeker in. En ja, ook  ’s ochtends vroeg. Ik ben meer een soort meelifter. Zijn passie is (gedwongen) op mij overgebracht en ik doe mijn best om iets van healthy te leven. Helemaal toen bleek dat onze kinderen wel degelijk de genen van hun vader hebben geërfd en niks anders doen dan rennen, springen en sporten. Het was meedoen of verzuipen. Ik koos voor het eerste maar kreeg de tweede er cadeau bij. Verzuipen doe ik namelijk volop in de stapels was die een automatisch gevolg zijn van al het dagelijkse sporten.

Gelukkig is dat niet het enige wat ik eraan overhoud. De afgelopen jaren heb ik genoeg ervaring opgedaan om mezelf met recht een ervaringsdeskundige te noemen. Samen met mijn man die hier de pro is op dit gebied ga ik door middel van een blog (wat míjn vakgebied is) alle ins en outs rondom het sporten en bewegen delen. Dit onderdeel mag zeker niet ontbreken op deze website, en wij vervullen deze rol met alle liefde en plezier.

Tot de volgende blog inshallah. 

Sportieve groetjes.

Meryem en Fouad

www.instagram.com/meryem_elbakiouli

www.instagram.com/totallyfitnl

Gerelateerde berichten