English

Na een fantastische eerste zomereditie presenteert The Halal Village op 7 en 8 december 2024 de Winter Editie!

De Jaarbeurs Utrecht wordt opnieuw het decor voor het grootste Halal Festival en Expo-terrein van Nederland, zowel binnen als buiten. In zeven verschillende area's is er voor iedereen iets te beleven.

Bij binnenkomst stap je direct de Family Area binnen, waar de mooiste merken zich presenteren. De hele dag door is er volop entertainment voor jong en oud. In de exclusieve Women Only Area staan vrouwen centraal en kunnen zij alles ontdekken over de nieuwste trends in beauty, verzorging en modest fashion. Buiten wacht een oase aan halal foodtrucks en volop ijspret voor de jongeren in het gezin.

Is jouw bedrijf of merk een perfecte match? Wil jij jouw product of merk op een onvergetelijke manier onder de aandacht brengen bij deze groeiende markt van koopkrachtige consumenten? Mis deze kans dan niet!

0
0
0

Days

0
0

Hours

0
0

Minutes

0
0

Seconds

Koop je tickets
Word standhouder
Word partner

Wat vonden onze standhouders van de afgelopen editie?

"Het event was boven mijn verwachtingen, de organisatie, de sfeer, de communicatie en de voorbereiding waren geweldig!! Ik heb zoveel nieuwe mensen leren kennen en zoveel geleerd als startende onderneming.. ik heb zoveel verbondenheid gevoeld en ik vindt ook echt dat ik als ondernemer gegroeid bent en mijn product ook heb laten zien als dat ik zou willen, ik ben er insha Allah de volgende keer weer bij!!"

- Hanane (HB Hidaya Scarf)

"Wij stonden er met onze zwarte zaad gummies en hebben twee leuke dagen gehad. Alles was goed geregeld en de organisatie was super behulpzaam. Echt top geregeld allemaal"

- Salma (El Gummo)

"Echt een top event! Ik heb enorm genoten en de sfeer was super gezellig. Ik denk dat ik voor vele standhouders als bezoekers spreek dat van de Halal Village zeker een 2e editie echt een must is!"

- Raisha (BY RAISHA)

"We kijken met veel plezier terug op een waardevol en ontzettend leuk event! Als ondernemers hebben wij goed kunnen netwerken en onze brand kunnen presenteren aan een breed en gevarieerd publiek. Ik heb het eerder gezegd en ik blijf het zeggen: de organisatie heeft het gewoon TOP geregeld! Er was ontzettend veel te doen en de diversiteit aan stands was ongekend. Wij kijken in elk geval erg uit naar editie twee in sha Allah.!"

- Hajar en Ilias (La Ruchi)

Partners

BMW
Illy
Rush to Mecca
Les
Rijschool Expert