Launch Festival

0
0
0

Dagen

0
0

Uren

0
0

Minuten

0
0

Seconden

Tik-tak! De tijd telt af. Grijp snel een glimp van wat je te wachten staat, terwijl we het Halal Village Festival onthullen!

The Halal Village lanceert het eerste en grootste halal festival op Nederlandse bodem.

De JAARBEURS UTRECHT is het decor voor hét grootste HALAL FESTIVAL en EXPO terrein in Nederland, zowel in als outdoor.

In 7 verschillende AREA'S is er voor iedereen iets te beleven. Wanneer je binnenstapt, bevind je je direct in de FAMILY AREA waar de mooiste brands zich presenteren. Door de dag heen is er volop ENTERTAINMENT voor groot en klein. Van een WOMEN ONLY AREA waar de vrouw centraal staat en leert over de noviteiten op het gebied van beauty, verzorging en MODEST FASHION tot en met de buitenste area met een oase aan foodtrucks met de lekkerste HALAL SNACKS & DRINKS!

Is jouw BEDRIJF of MERK a perfect match? En wil jij jouw product of merk op een onuitwisbare manier onder de aandacht brengen bij deze groeiende markt en koopkrachtige consument, MIS DAN DEZE KANS NIET!

Boek NU uw tickets!

Wacht niet te lang! Koop je early bird-tickets, kindertickets, familytickets, Weekendtickets en meer. Geniet van een bruisend festival en de heerlijke halalkeuken.

Word Standhouder!

Laat jouw heerlijke gerechten, artistieke creaties of waanzinnige diensten op ons festival. Val op en word door duizenden bekeken op onze levendige Halal Festival.

Partners

Kaft Tot Kaft
Celebrity Hadj
Moms Organic
BMW
Illy
Les
Al Khattab
Rush to Mecca

Word partner van de halal village festival

Interesse om partner te worden van ons evenement? Krijg erkenning van duizenden deelnemers en geef iets terug aan de gemeenschap.