Home Daily Van een follow naar een bedrijf

The halal village

Van een follow naar een bedrijf

Van een Follow via Instagram naar een bedrijf die we samen zijn gestart. 

We merkte direct dat wij op één lijn zaten. Klinkt misschien heel gek, maar deze Village is gebouwd door onze connectie met Allah swt, social media is onze sabab (aanleiding) geweest. 

Voor Hanane begon het met een mailtje in haar inbox op 8 maart 2022: ‘Lijkt het je leuk om samen te werken?’ Het ging om het bordspel Rush to Mecca! Oh dát is leuk, die spelen wij thuis ook altijd! In de samenwerkings mail refereerde Jennifer naar de Hijab die Hanane toen pas 4 weken droeg. De allereerste keer dat Hanane en Jennifer elkaar zagen was via een Zoom meeting in 2022 om de details van de samenwerking te bespreken.

Jennifer hield al wat langer de pagina van Familie Chakir in de gaten. Het begon nadat ze door kennissen vanuit de moskee was geattendeerd op een vlog op Youtube. Het spel Rush to Mecca was nog maar net uit! Familie Chakir hun eerste vlog op Youtube was tijdens de ramadan. Ze speelde het spel met heel hun gezin. Het is zo’n rustgevende vrouw, Allahouma Bareek moge Allah swt haar leiden en nog dichter tot Hem brengen. Insha Allah draagt ze snel haar Hijaab.’ Ondanks dat ze elkaar nog nooit hadden gesproken, nam ze Hanane vaak mee in haar dua’s.

Nu, één jaar na onze Zoom meeting, lanceren wij samen een bedrijf! Masha’Allah. We nemen jullie graag mee in onze Journey

Liefs,

Jennifer & Hanane

Gerelateerde berichten