Home Daily Modest spring musthaves

Fashion

Modest spring musthaves

De lente is eindelijk hier en het is tijd om je garderobe op te frissen met een aantal modest spring musthaves. In dit blog delen we drie modest lente-musthaves om toe te voegen aan je kast:

 

1. Onderkleding: investeer in een goede viscose (mouwloze) onderjurk en long sleeve. Zie bijvoorbeeld de onderjurk van LES the brand of van Mey. Dit zal het shoppen naar nieuwe items een stuk makkelijker maken. Je hoeft dan namelijk tijdens het winkelen niet op te letten of kleding doorschijnt, aangezien je goede onderkleding hebt. 

2. Maxi jurken: maxi jurken zijn een geweldige musthave voor het voorjaar omdat ze comfortabel, stijlvol en veelzijdig zijn. Ze zijn er in verschillende prints, patronen en stijlen, waardoor ze gemakkelijk te kleden zijn. De lange en luchtige stof maken dit item perfect voor warmer weer. Je kunt ze dragen met sandalen, sneakers of muiltjes en ze zijn perfect voor elke gelegenheid. Zie bijvoorbeeld de maxi dress die Hanane draagt.

3. Duster coats: het is in de lente fijn om dunne modest jas bij je te hebben. Kies daarom voor een duster coat zoals Jennifer op de afbeelding aan heeft. Een duster coat is dun van stof en valt vaak wijd en soepel om het lichaam waardoor deze jas erg modest valt. Daarnaast heeft het een tijdloos ontwerp waardoor het zowel comfortabel als stijlvol is. Daarnaast is een duster coat veelzijdig: het kan gedragen worden als een formele of casual outfit en kan worden gecombineerd met verschillende soorten kleding. 

Deze drie modest lente-musthaves zijn veelzijdig, comfortabel, modest en stijlvol en daarmee de perfecte aanvulling op je garderobe dit seizoen.

Tot het volgende blog! 

 

Gerelateerde berichten