Het is weer bijna Eid al Adha in sha Allah

Het is weer bijna Eid al Adha in sha Allah. Dé tijd om je geliefde een mooi geschenk cadeau te doen. De profeet zei (vzmh) “Geef elkaar geschenken en jullie zullen van elkaar houden.” 

Vind je het ook altijd moeilijk om iets origineels te vinden? Wij helpen je met dit leuke lijstje vol cadeau inspiratie! 

Deze super leuke kaarten met houten houder zijn een prachtige reminder en staan in elk interieur.  @thehalalvillage 

Deze chocolade zijn zo ontzettend lekker! Liefde gaat door de maag toch? zorgvuldig samengesteld en echt een leuk cadeau om mee aan te komen. @madaqchocolates 

 

Dit islamitische familiespel mag niet ontbreken tijdens Eid. Met dit spel vergroot en deel jij je kennis en versterk jij de band met je geliefden. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin. @rushtomecca 

 

De heerlijke huisgeuren van Royal Home geven niet alleen een heerlijke geur, maar geven je interieur ook een upgrade. Nu ook nog met een mooie 2 + 1 actie. Ben je gelijk klaar voor iedereen 😉   @thehalalvillage 

Voor de kleintjes in de familie is deze puzzel echt te leuk. Build a Masjid Block Puzzle bevat 9 kleurrijke blokken met 6 leuke illustraties van Masjids van over de hele wereld. Draai de blokjes in de goede richting om het plaatje compleet te maken. @thehalalvillage

Deze super leuke sleutelhanger geeft je een mooie reminder aan onze Deen. Prachtig vormgegeven en een echte eye catcher aan je sleutelbos. @thehalalvillage 

Deze heerlijke Baardolie op basis van amandelolie is een super leuk cadeau voor de mannen in de familie. De perfecte verzorging van de baardharen en de huid eronder. Geeft de baard glans en maakt ‘m soepel. @barbaricnl 

 

Geen zin of tijd om zelf te bakken, dan kan je zeker aankomen met deze overheerlijke baklava box van baklove. Wat zo fijn is aan baklove, je hoeft er niet perse langs want ze doen ook aan bezorgen. @baklove.nl 

Met een bloemetje zit je altijd goed, maar met droogbloemen van Floriniy maak je iedereen blij. Met dit duurzame cadeautje hebben ze ook bloemen na Eid. Ook hebben wij deze bos mogen ontvangen tijdens onze lancering en genieten er elke dag van. @floriniy 

Heerlijke halal snoepjes voor de kinderen, neefjes en nichtjes en natuurlijk ook voor jezelf 😉 Verpakt in leuke pops, weer eens iets anders dan een zakje. @jumielicious 

De super fijne hoofddoeken van Merrachi zijn altijd een welkom geschenk. Onlangs zijn er weer prachtige kleuren toegevoegd aan de collectie. @merrachi

Gerelateerde berichten