Home Daily Een nieuwe vriendschap

Salaam aleikum allemaal, 

Een nieuwe vriendschap

Nadat ik van het prachtige event van The Halal Village weer terug in Marokko aankwam begon de prachtige maand Ramadan. Waar het hele leven in Marokko ook meteen even een beetje veranderd, allereerst is de klok achteruit gezet en iedereen heeft een ander werkschema. Zo gaat mijn man later naar werk en komt net voor maghreb thuis.

We hebben deze week dan ook niet echt iets speciaals gedaan. Het leven is nu echt even in het teken van de Ramadan. Het mooie vind ik wel dat het bij iedereen zo leeft in tegenstelling tot Nederland. Iedereen om je heen vast, dragen abayas en jellebas en overal worden verschillende iftars aangeboden. Wij hebben een keertje iftar in een hotel gedaan en verder halen we eten bij een zaak. Want ja, even schaam momentje ik heb nog niet zelf gekookt tijdens de Ramadan oops. Ik ben druk met mijn eigen project en ook probeer ik wat content te maken voor instagram, tiktok en youtube en ik heb natuurlijk inaya. Voor je het weet is het al half 7 en mogen we eten! Het weer is trouwens wel echt heeerlijk momenteel, dus als ik werk doe ik dat lekker met inaya in de tuin. 

Wel heb ik een leuk nieuwtje deze week, namelijk; ik heb vriendinnen gemaakt! Niet deze week hoor maar een tijdje terug. De allereerste keer sinds ik hier woon dat ik kan zeggen dat ik een vriendin heb. Super fijn, want dat zorgt er echt voor dat ik mij minder eenzaam voel op sommige momenten. Het leven met een vriendin is soms gewoon wat 

fijner, ondanks dat je wel je man hebt. Soms begrijpen mannen je gewoon net wat minder haha. Ze zit in hetzelfde vak, en dus begrijpen we elkaar goed. En gues what, ze heeft een dochtertje, 4 maandjes jonger dan mijn dochtertje! Dus ook de kleintjes hebben het super naar hun zin samen, ze komt vaak langs bij mij of ik bij haar. Super leuk dus! Ben benieuwd hoe dat verder zal groeien, ik hou jullie op de hoogte!

@linayahyaoui

Gerelateerde berichten