Home Daily Op zoek naar modest fashion tips en inspiratie?

Fashion

Op zoek naar modest fashion tips en inspiratie?

Maak dan kennis met The Modest Stylist. In dit blog stelt TMS zich graag kort aan je voor en delen we wat modest fashion eigenlijk betekent. 

The Modest Stylist 

credits: Bloomingmoonstudio

Esma en Leyla vormen samen The Modest Stylist. Wij hebben allebei een grote passie voor mode die we gecombineerd hebben met onze levensstijl als modest vrouw. Op Instagram delen we modest fashion tips, inspiratie en alle handvaten die je nodig hebt om veel voorkomende modest fashion struggles tegen te gaan. 

Modest fashion

Wat is modest fashion eigenlijk? Modest fashion is het dragen van meer bedekte kleding om persoonlijke of religieuze redenen. Kleding dat losser om het lichaam valt, stoffen die niet doorschijnend zijn en het lichaam grotendeels bedekken zijn manieren om je modest te kleden. 

credits: Bloomingmoonstudio

Maar hoe kleed je je naast modest ook fashionable? We delen drie beginnerstips. 

1: Wat absoluut niet mag ontbreken in jouw kast zijn goede basics! Investeer in modest items die je met elkaar kunt combineren. Bijvoorbeeld een lange witte blouse en een sleeveless dress die eindeloos te combineren zijn.

2: Werk in de lengte. Draag bijvoorbeeld een lange blazer met een bijpassende wide leg pants in dezelfde kleur als de blazer. Hierdoor zal je er optisch langer uit zien. 

3: Een NO-GO in een modest kledingkast is alles waar het woord ‘mini’ voorstaat. Vermijd mini truitjes, rokjes etc. 

Tot het volgende blog waar we nog meer tips zullen delen!

@themodeststylist.official 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten